Despre noi

Despre noi

despre

Aici, la BioHelix, suntem o echipa de experti in curatenie din Timisoara. Punem accentul pe confortul si sanatatea ta, oferind servicii profesionale de curatenie. Calitatea serviciilor cu care venim in fata clientilor se datoreaza atat echipei formata numai din profesionisti, cat si a standardului inalt de calitate al echipamentelor de curatenie si consumabilelor (saci menajeri, hartie, detergent, sapun lichid) pe care le folosim. Serviciile noastre de curatenie sunt variate, de la curatarea covoarelor, a tapiteriei, a geamurilor, a gresiei si faiantei, pana la curatenia generala dupa constructor. In plus, suntem distribuitor de produse de igiena si curatenie. Cu proceduri precise, facem totul ca tu sa iti desfasori activitatea intr-o curatenie impecabila. Indiferent ca esti acasa sau la birou, curatenia este cel mai important factor care contribuie la confortul tau. Iti petreci o buna parte a zilei la serviciu, curatenia fiind esentiala atat pentru sanatatea si confortul tau si al angajatilor, cat si pentru impresia pe care o faci partenerilor si clientilor. Prima impresie conteaza de fiecare data, iar noi te ajutam ca sediul firmei tale sa arate impecabil!

Dupa o zi lunga petrecuta la birou, ultimul lucru pe care vrei sa il faci atunci cand ajungi acasa, este sa te apuci de facut curatenie. Aici intervenim noi! Tu te poti relaxa, in timp ce echipa BioHelix are grija ca familia ta sa fie in siguranta, departe de riscul microbilor, intr-o casa perfect igienizata.

Pentru ca ne dorim sa depasim asteptarile clientilor nostri de fiecare data, reprezentantii nostri evalueaza fiecare lucrare in mod GRATUIT si acorda discounturi pentru colaborarile contractuale cu clientii fideli. Apeleaza la serviciile noastre si convinge-te!

Servicii

De ce BioHelix?

A

Profesionalism
Imbuntatatim constant calitatea serviciilor prin echipamente de ultima generatie si solutii de curatat eficiente.

B

Experienta
Fiecare membru al echipei BioHelix trece printr-un proces riguros de selectionare si pregatire profesionala.

C

Rezultate
Oferim servicii de curatenie de inalta calitate, bazate pe rezultate eficiente si rapide.

D

Siguranta
Punem pe primul loc siguranta familiei dumneavoastra, de aceea folosim doar produse ecologice.