Servicii de curatenie Timisoara

Servicii de curatenie Timisoara

O curatenie profesionala nu e apanajul celor instariti, ci e o conditie a confortului pe care il meritam cu totii. De aceea, noi, echipa BioHelix, credem in servicii de curatenie de calitate maxima, la preturi accesibile tuturor.
 • Distibuitor produse igiena si curatenie

  Pentru mai multe detalii legate de distributia produselor de igiena si curatenie va rugam sa ne contactati.


 • Curatat covoare, mochete

  Curatatul mochetelor si al covoarelor este cea mai chinuitoare parte a curateniei. Nu si pentru noi! Aspiratoarele de praf, cele cu injectie-extractie, monodiscul si produsele profesionale pe mana expertilor nostri in servicii de curatenie garanteaza cel mai bun raport calitate/pret/timp.


 • Curatat geamuri
   termopan si tamplarie PVC

  Dupa zeci de minute de frecat geamurile cu carpe, lavete, ziare si spray-uri speciale tot ce obtineti sunt niste dare circulare pe sticla? Noua nu ni se intampla asta, deoarece aspiratoarele speciale pentru geamuri si solutiile profesionale asigura expertilor nostri succesul in lupta cu murdaria suprafetelor transparente.


 • Curatat tapiterii
   (canapele, coltare, scaune)

  Tapiteriile sunt suprafetele cel mai greu de curatat. E nevoie de echipamente speciale, care sa dozeze solutia de detergent si apa intr-un jet puternic, iar apoi sa o absoarba inapoi, uscand suprafata curata. In functie de material, solutia difera. Nu-ti fa griji. Noi ne pricepem la toate aceste detalii!


 • Curatenie generala dupa constructor

  Curatenia generala dupa ‘santier‘ este un chin: necesita efort, timp si nervi. Nu si pentru noi! Echipa de experti BioHelix transforma incaperile pline de praf si cu stropi de lavabil, amorsa sau mortar in suprafete impecabile cat ai bate din palme. Ne ajuta echipamentele si produsele profesionale, gestionate de experti.


 • Curatat – spalat gresie si faianta

  De cele mai multe ori, detergentii obisnuiti nu fac fata rezidurilor care se depun pe suprafetele lucioase, ca si gresia sau faianta. De aceea, noi lucram cu o gama de produse profesionale, menite sa igienizeze complet peretii si pardoselile. Va oferim servicii de curatenie complexe, pentru cel mai bun rezultat.


Str. Ana Ipatescu nr. 15,
Timisoara
office@biohelix.ro
Tel:  0723 820 281